Urban Identity Shift – Panasonic Extravaganza

Urban Identity Shift – Panasonic Extravaganza
(Last Updated On: September 20, 2019)

Psihologia din spatele schimbării identității

Pentru a realiza orice merită în viață, trebuie să trecem printr-o schimbare de identitate. Nu este vorba doar de a lua o decizie, ci de a lua o decizie pentru a schimba deciziile pe care le luați, deoarece vă veți schimba.

Suntem cine suntem acum datorită modului în care gândim. Mai ales, suntem cine suntem acum datorită modului în care ne-am gândit la deciziile pe care le-am luat în trecut. Acest proces de gândire ne va afecta capacitatea de a lua decizii viitoare. Și modul în care luăm acele decizii viitoare va fi rezultatul identității noastre.

O schimbare de identitate alege să îți schimbi identitatea actuală, deoarece vrei să devii o persoană nouă și să experimentezi o viață nouă.

Cum poate cineva să își schimbe identitatea? Pentru a vă schimba identitatea, trebuie să suportați procesul de schimbare. Acest proces va testa puterea de voință a unei persoane. Când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea de schimbat, acest proces este mai ușor. Pentru majoritatea oamenilor nu este cazul, deoarece decizia de a-și schimba identitatea este arbitrară.

Majoritatea oamenilor vor trebui să simtă un motiv emoțional pentru nevoia de a fi diferiți sau nu vor deveni niciodată diferiți. Oamenii își urmează propriile emoții. Dacă emoțiile oamenilor rămân aceleași, vor rămâne aceleași.

Cât durează o schimbare de identitate? Durata poate varia de la câteva săptămâni până la câțiva ani, în funcție de capacitatea unuia de a descoperi motivul emoțional care stă la baza necesității lor de a fi diferit.

De ce unii oameni nu reușesc să schimbe identitatea? Prea multe persoane sunt iluzorii atunci când se gândesc la schimbare. Majoritatea oamenilor se gândesc la tot ceea ce au de câștigat devenind o persoană diferită (și sperăm că este mai bună) și nu-și amintesc că totul vine cu un preț. Fiecare decizie pe care oamenii o iau necesita compromisuri. Alegând să luați o singură decizie, alegeți să nu luați o altă decizie. În concluzie, nu putem avea tot ce ne dorim în viață, dar putem avea aproape orice ne dorim, atât timp cât suntem dispuși să devenim persoana potrivită.

Ne vedem la Urban Identity Shift – Workshop interactiv de fotografie fashion pe 7 sau 8 Octombrie

Psychology Behind

Share: