Sedinte foto bebelusi in confortul casei tale

Sedinte foto bebelusi in confortul casei tale

Primele zile din viata unei familii cu un nou nascut sunt de cele mai multe ori cel putin haotice.

Dinamica familiei se schimba. Apar intrebari fara raspunsuri. De ce plange? Ce-l doare? Ce sa-i facem? A mancat? Cat doarme? Cat ar trebui sa doarma? Si tot asa.

Mie mi-a fost foarte greu sa  ma obisnuiesc cu ideea ca bebelusii plang si ca nu exista intotdeauna o solutie pentru a-I face sa nu mai planga. Este forma lor primara de comunicare.

In contextul asta nici nu-ti trece prin cap sa cauti un fotograf pentru o sedinta foto dar credeti-ma pe cuvant cand va spun ca primele 14 zile sunt unice in viata fiecarui nou nascut. Doarme aproape tot timpul, e modelabil iar trasaturile din primele zile nu o sa le mai aiba niciodata.

Sotia mea a dat nastere fiului nostru, Ares Maximilian, in decembrie 2017.  De cum am aflat ca e insarcinata am inceput sa studiez cum e cu nou nascutii, despre posing, accesorii si alte aspecte tehnice. Am achizitionat si confectionat accesorii, am fotografiat toti nou nascutii cunostintelor si am urmarit workshopuri de fotografie pentru bebelusi pana am inceput sa le visez. Cand Ares a implinit 10 zile si noi ne-am mai linistit am aranjat la noi in sufragerie echipamentul si m-am apucat de treaba.

Mi-a placut tare ce a iesit si mi-a venit o idee, sa ofer sa fac fotografii nou nascutilor in confortul casei lor. Nici macar nu conteaza mobilierul, culoarea varului de pe perete sau a canapelei. Vin eu cu absolut tot ce este nevoie.

Timpul dedicat este nelimitat deoarece sunt multi timpi morti cand nou nascutul trebuie sa manance, schimbat sau este pur si simplu agitat. In sedinta foto pot fi inclusi si parintii sau alte rude.

Pretul unei sedinte foto este de 150 de euro si livrez in jur de 100 de imagini editate primar si aproximativ 25 de imagini editate pana la cel mai mic detaliu (piele descuamata, pete rosii, venisoare etc).

Fotograf de nunta fashion si portret cu sediul in Iasi Ciprian Alupoae

Share: