Sedinta foto prin ochii asistentului fotograf

Sedinta foto prin ochii asistentului fotograf
(Last Updated On: May 4, 2019)

O sedinta foto, un proiect drag si doi asistenti fotografi din care unul in timpul liber documenteaza ce documentezi tu. Cam asa a fost cu Iulian Corbu si Mugur Cadinoiu, asistentii fotografi ad-hoc de la sedinta foto pentru atelier Zenna Wedding Fashion
Modelul ales a fost Diana Buleu, o prezenta radinata si un model cu care e o placere sa lucrezi, motiv pentru care am stat pana seara la apus.
Pe Diana o puteti vedea si in alte proiecte personale aici.
Am fotografiat rochiile in decor urban si outdoor, ceea ce a facut ca ziua sa fie foarte lunga, desi nu poate avea mai mult de 24 de ore 🙂 Acu’ e interesant cum te vad ceilalti cum muncesti, cand tu esti concentrat pe detaliile din vizorul camerei tale.
Asa intelegi de ce esti bronzat si plin de praf cand ajungi seara la studio. Am fugarit soarele si umbra toata ziua prin oras, tot asteptand un strop de ploaie pentru o idee creata. Stropul de ploaie ne-a gasit in padure dar si acolo a trecut pe langa noi. O sa incercam din nou ideea creata intr-o zi cu ploaie de vara. Pana atunci o sa postez imagini de la sedinta foto in cateva zile.

Foto credit: Mugur Cadinoiu

Share: