Nunta cu traditii in Roman la Motel Imperial

Nunta cu traditii in Roman la Motel Imperial
(Last Updated On: April 3, 2019)

Cine spune ca traditiile sunt demodate, probabil n-a fost niciodata la o nunta cu traditii in Roman. Eu am fost si mi-a placut. Mult. A fost una dintre cele mai solicitante nunti, caci tot timpul aveai o traditie de surprins, un colac de dansat, o tuica de baut, o mireasa de furat, dar as repeta oricand experienta ca fotograf sau invitat.

E adevarat ca traditiile nu sunt moderne. De aia se cheama traditii. Dar cand ai membri ai familiei pe care ii iubesti si care, la randul lor, le iubesc pe ele, pe traditii, atunci parca te-ai incumeta sa le primesti la nunta ta.

Mai ales ca si traditiile astea pot fi adaptate, iar cand ai oameni dragi alaturi, poti chiar sa-ti permiti sa mai si gafezi, atat timp cat toata lumea se distreaza. De exemplu, sa bei paharul de tuica primit de la stolnic, in loc sa-l arunci peste spate; sau sa scuturi colacul in coafura atent aranjata a soacrei, in loc sa-l dansezi.

Sa fi vazut fata stolnicului.

Laura, Paul si Kimmy au fost tare simpatici. Au vrut o nunta cu traditii in Roman si chiar asa au si facut. Am mers cu totii la Motel Imperial si ne-am distrat pana dimineata. Ne-a ajutat tare mult si sala incapatoare, mancarea buna si serviciile ireprosabile, dar cel mai mult ne-a ajutat voia buna si cheful de distractie al tuturor.

Inca o data, mi s-a dovedit ca atunci cand oamenii dragi se aduna impreuna, nu mai este loc de oboseala si totul merge ca pe roate, chiar si nuntile despre care se spune ca ar fi stresante, mai ales pentru miri. La nunta asta n-am vazut nicio urma de stres, dimpotriva! Probabil o fi fost si datorita lui Kimmy…

La Motel Imperial, toata lumea s-a simtit bine, iar cei doi miri au fost neobosiți pe ringul de dans. Apoi s-a furat mireasa, caci nu puteau sa sara tocmai peste traditia asta, nu-i așa?

Acu’ o sa ma intrebati cine-i Kimmy?
Ghici!

Share: