Nunta la Hotel Dumbrava in Bacau

Nunta la Hotel Dumbrava in Bacau
(Last Updated On: April 13, 2019)

Cand Iolanda si Ionut au venit la mine sa povestim despre nunta lor la Hotel Dumbrava in Bacau , primul lucru pe care l-au spus a fost ca, de fapt, sunt trei 🙂

La nunta, Iolanda era insarcinata in 5 luni si am considerat important sa tin cont si de bebelus la sedinta foto. Adevarul este ca un copil, chiar si atunci cand este in burtica, schimba dinamica sedintei foto. Viitoarea mama are o privire blanda pe chip, iar viitorul tata parca are mai multe emotii.

La aceste emotii se mai adauga si cele specifice nuntii si asa avem un platouas perfect, cu emotii si trairi fel de fel pe care camera mea foto abia asteapta sa le capteze.

Iolanda si Ionut sunt un cuplu tare simpatic. Sunt amuzanti, fac poante bune, le place sa danseze si sa rada mult. Mi-a placut ca si-au dat voie sa fie ei insisi si sa se distreze, iar spatiul pentru nunta la Hotel Dumbrava, in Bacau, le-a oferit cadrul perfect pentru simti in largul lor: un restaurant elegant si spatios, in culori vii si armonioase, servicii si mancare buna, personal foarte amabil si o camera pentru pregatire luminoasa si numai buna pentru sedinta foto.

Asa cum ma asteptam, au iesit fotografii emotionante cu toti cei trei membri ai viitoarei familii pentru care am pregatit un abum foto “The Wood Collection” care sa ramana alaturi de familie pentru cand vor dori sa-si aduca aminte de nunta lor de la Hotel Dumbrava in Bacau.

In era digitalului e bine sa ne aducem aminte ca fotografiile printate fie ele intr-o cutie de lemn personalizata sau frumos asezate intr-un album foto for dainui mult dupa ce le vom fi pierdut pe cele digitale. Cand a nascut Iolanda m-a sunat sa-mi spuna ca baietelul lor e fetita :)) si ca sunt tare fericiti.

Ciprian Alupoae fotograf de fashion, nunta si portret in Iasi.

Share: