Nunta de proba la Restaurant Ristretto Iasi

Nunta de proba la Restaurant Ristretto Iasi

Ristrettofrom Italian (caffè) ristretto, literally ‘concentrated (coffee)’, from restringere ‘concentrate, reduce’.

Cum ar veni ristretto este o bautura scurta si concentrata dar la organizarea managerului Mihai Chiperi a petrecerii  Nunta de proba la Restaurant Ristretto nimic nu a fost scurt si concentrat.

Evenimentul a fost deschis cu un moment de muzica clasica al fetelor din Cvartetul Charism. Explozia de culoare ambientala a fost pusa in scena de catre Marian Nastase de la Fum greu Valsul Mirilor.

Prezentatorul evenimentului a fost Vlad Baba impreuna cu Mihai Chiperi.

De dulciuri și dulcegării s-au ocupat cei de la Cofetăria La Rosa, Montecatini si Frișcot. Va spun sincer ca nu am apucat sa gust din toate sortimentele desi mi-ar fi placut. Cu decorarea meselor s-au indeletnicit :Wedding Day Bridal Couture Raluca Irimia, Premiere Deco by Andra Ungureanu, Bliss Events – Raluca Andreea Baltag , Saria – Emilia Balan si Magenta Events  Alina Alexandroaie.

Noblesse Bridal a prezentat colectia de rochii pentru mirese si domnis0are de onoare cu ajutorul modelelor de la First Models – Alina Nechifor iar Serrousi Iasi a prezentat costumele pentru miri si cavaleri de onoare. Dance Energy by Nely Circu au dansat pe ritmuri de vals si tango. Formația Trison Band Iași au cantat muzica de petrecere de au ridicat toata sala in picioare la dans.

Din inima si dragoste pentru vin va recomand o Feteasca Neagra, unul din vinurile aduse de Sorin Burda de la Casa de vinuri “Bucium 1949” Iasi. 

Alti parteneri ai evenimentului au fost: Alina Sburlea – Hairdresser, Terenti Victoria – Make up artist, DJ Q Sound – Daniel Spiridon, Selgros IașiCoriolan – Bijuterii, Royal print, Limuzine De Epoca, si Masina Mea de epoca.

 Am participat si documentat un eveniment plin de culoare, muzica, dans, vin, dulciuri, mancare buna si prezentare de moda. Mai merg si la anu’.

Fotograf de nunta fashion si portret cu sediul in Iasi Ciprian Alupoae

 

Share: