Nunta de proba la Hotel Capitol

Nunta de proba la Hotel Capitol

Auzisem de nunti de proba de ceva timp dar nu aveam nici cea mai mica ideea cu ce se mananca. Anul acesta am zis sa incerc si eu ca doar la nunta mea a fost frumos si ne-am distrat de minune, ce putea sa se intample rau la una de proba?

Am ajuns cu aproximativ o ora inainte de inceperea evenimentului si era forfota mare. Ospatarii duceau si aduceau farfurii cu varii produse culinare pe ele, muzicantii isi acordau instrumentele, se ridicau roll up – uri, s-au aprins candelabrele, aranjamente de flori pe mese, ce mai, petrecere mare. Sala in care s-a desfasurat evenemientul se numeste Ballroom Capitol si e cel putin impresionanta din punct de vedere tehnic deoarece nu are stalpi in interiorul salii, lucru de apreciat cel putin pentru fotografi si videografi deoarece se pot desfasura in voie.

Prezentator nu a fost nimeni altul decat Daniel Buzdugan care printre altele ne-a incantat urechile cu cateva acorduri la pian, aveti dovada mai jos (nu chiar dar a fost amuzant sa incerc sa induc asta prin imaginile captate cu el butonand telefonul langa pian).

Evenimentul in sine a fost o explozie de culori si muzica cu rochii de mireasa de la Nanette, costume de miri de la Seroussi, vinuri de la Bucium si Cotnari, cocktailuri de la Richies Bar, dansuri cu trupa The Sky, fotografii instant Cabina Foto Look, muzica clasica Artes Quartet iar muzica de petrecere formatia Moldovita.

In afara de capodoperele culinare ale bucatariei celor de la Hotel Capitol, s-au mai putut degusta din candy barurile organizate de cei de la Charlotte, Montecatini si Cofetaria Blanca.

In concluzie a fost o seara plina cu socializare de calitate si imagini resusite.

Fotograf de nunta fashion si portret cu sediul in Iasi Ciprian Alupoae

 

 

 

 

 

 

Share: