Marketing pentru fotografi de nuntă

Marketing pentru fotografi de nuntă
(Last Updated On: November 2, 2019)

Cică ar fi marketing pentru fotografi de nuntă dar ce-o fi ăla și cu ce se mănâncă, Dumnezeu cu mila.
Ai învățat să fotografiezi, ești bun, ai fotografiat o nuntă, ai și imagini reușite pe care mirii le-au îndrăgit, ai un site și o pagină pe facebook, ba chiar ai pus și reclamă plătită, stai lângă telefon și nu sună nimeni.
Cred că e foarte frustrant.
Colegii fotografi cu portofolii pe care le consideri mai slabe ca al tău se plâng că nu mai fac față numărului de cereri, că vor o viață și că 30 de evenimente pe an e prea mult.
Iar pe tine nu te caută nimeni.
O fi de la ei.
Nu înțeleg mirii ce treaba bună ai face la nuntă lor. Tu ești mai timid, doar ăștia cu tupeu au succes, nici măcar norocul începătorului nu te mai găsește.
În sfârșit un cuplu, prieteni probabil, vor o ședință foto engagement, undeva în natură, au văzut ei ceva imagini și vor și ei așa.
Ooooo
Daaaa
Ce-mi trebuie mie marketing pentru fotografi de nuntă?
E momentul tău să strălucești, doar știi să fotografiezi, ai o camera foto și un obiectiv bun cumpărat după multe căutări despre care e cel mai bun obiectiv care se încadrează bugetului tău.
Mergeți într-un loc unde știi tu că iese bine, la ora de aur, ei se așează în față ta, tu în față lor și vine că un tunet cerință lor care are ecouri în urechea ta fină:
“Spuneeeeee-ne cuuuuum săăăăă stăăăăăm”
Panică! Păi nu știu ei să stea? Doar s-au mai ținut de mâna și s-au luat în brațe, râd când își spun unul altuia o glumă sau ceva obraznic la ureche. Ce e diferit acum, ce să le zic eu? Mă fac că n-am auzit poate trece. Le zic să fie naturali dar ei arată foarte încordați.
O fi de le ei.
Habar n-au!
Eu ce să fac?
Minutele devin ore și orele zile, timpul trece greu, bângui ceva faci câteva fotografii apoi zici că nu mai e bună lumina și tu nu folosești flash, doar ești un “natural light photographer” și trebuie să încheiați ședința foto.
Pleci dezamăgit.
Poate dată viitoare o să fie mai bine.
N-o să fie, dar ar putea să fie.
Și că să fie bine dată viitoare te invit pe 26-27 Noiembrie 2019 la Iași la “In love with wedding Photography” – Workshop de fotografie de nuntă cu Dumitru Hariuc
După workshop, marketing-ul pentru fotografie de nuntă nu va mai fi ceva de speriat și despre care numai specialiștii în domeniul promovării știu cu ce se mănâncă. Aaaaaa, și încă ceva. O să înveți ce, cum și de ce să zici mirilor la ședința foto.
Nu mai sta pe gânduri și ia-ți bilet de aici.
Cam atât

Share: