OFERTA NUNTA SEZON 2018

OFERTA NUNTA SEZON 2018

 

Familiile care se aduna, emotia unei rochii perfecte, acea micro expresie de iubire si admiratie pentru o milisecunda pe fata unui mire –  astea sunt motivele pentru care sunt fotograf de nunta. Fiind un fotograf de portret incerc sa captez emotia in cea mai profunda stare a ei, iar fotografierea mirilor si captarea emotiilor lor nu poate sa-mi aduca decat bucurie si satisfactie.

 

Numele meu este Ciprian Alupoae si sunt fotograf de nunta, fashion si portret cu sediul in Iasi.

Am pasiunea fotografiei inca din adolescenta iar ca fotograf profesionist activez de 5 ani.

Fotografiez si exersez in timpul liber si multe din imaginile create si publicate sunt cu acest scop, de a invata si a imi imbunatati tehnica fotografica. Cred ca asta face diferenta intre un fotograf profesionist si unul amator.

Fotografie fac din pasiunea pentru emotie si frumos, de aceea editez extensiv fotografiile cu grija si respect, una cate una, corectez culorile, expunerea si balansul de alb, indiferent daca este o fotografie cu bunica stand, coplesita de eveniment, la masa sau unul din parinti dansand de zor pe ring, toate fotografiile vor fi pregatite pentru print, in cazul in care cei care au fost la nunta vor dori sa printeze sau decideti sa le printati si sa le oferiti cadou acestora.

Fotografiile vor fi urcate pe o platforma online la care veti avea acces inclusiv cei care au participat la nunta. Exista posibilitatea creerii unei galerii private pentru fotografiile pe care doriti sa le vedeti doar voi si/sau cei apropiati. Ma voi ocupa personal de informarea participantilor despre cum pot avea acces la galeria foto.

Share: