Fotograf CIPRIAN ALUPOAE 

Fotograf de fashion, nunta si portret cu sediul in Iasi

DESPRE MINE

Fotografiez si exersez in timpul liber si multe din imaginile create si publicate sunt cu acest scop, de a invata si a imi imbunatati tehnica fotografica.

Nu fac nimic de dragul de a face iar fotografie fac din pasiunea pentru emotie si frumos, de aceea editez extensiv fotografiile cu grija si respect, una cate una, corectez culorile, expunerea si balansul de alb, indiferent daca este o fotografie cu bunica stand, coplesita de eveniment, la masa sau unul din parinti dansand de zor pe ring, toate fotografiile vor fi pregatite pentru print, in cazul in care cei care au fost la nunta vor dori sa printeze sau decideti sa le printati si sa le oferiti cadou acestora.

Pentru fiecare cuplu recomand o sedinta foto  inainte de nunta deoarece din experienta mea la fiecare sedinta foto sau eveniment exista o perioada de acomodare cu fotograful si camera foto. Aceasta face ca mirii sa aiba o stare mai relaxata din punct de vedere al prezentei fotografului, deoarece ziua nuntii este una complexa si dinamica.

Sa fotografiezi nunti e un privilegiu

Emotii, bucurie si satisfactie

Motivul pentru care imi place sa fotografiez nunti este ca mi se ofera privilegiul de a fi alaturi de miri si apropiatii lor in unele dintre cele mai intime si emotionante momente din viata lor. Fiind un fotograf de portret incerc sa captez emotia in cea mai profunda stare a ei, iar fotografierea mirilor si captarea emotiilor lor nu poate sa-mi aduca decat bucurie si satisfactie.

Ciprian Alupoae

Fotograf de fashion, nunta si portret cu sediul in Iasi

Adresa

Strada Anastasie Panu nr. 56, Bloc B2, Parter, Iași, Judetul Iasi

Contact

0753 571 571
ciprian.alupoae@gmail.com

Social Media

Sună acum