Numele meu este Ciprian Alupoae si sunt fotograf de nunta, fashion si portret cu sediul in Iasi.

Am pasiunea fotografiei inca din adolescenta iar ca fotograf profesionist activez de 5 ani.

Motivul pentru care imi place sa fotografiez nunti este ca mi se ofera privilegiul de a fi alaturi de miri si apropiatii lor in unele dintre cele mai intime si emotionante momente din viata lor. Fiind un fotograf de portret incerc sa captez emotia in cea mai profunda stare a ei, iar fotografierea mirilor si captarea emotiilor lor nu poate sa-mi aduca decat bucurie si satisfactie.

Fotografiez si exersez in timpul liber si multe din imaginile create si publicate sunt cu acest scop, de a invata si a imi imbunatati tehnica fotografica. Cred ca asta face diferenta intre un fotograf profesionist si unul amator.

Nu fac nimic de dragul de a face iar fotografie fac din pasiunea pentru emotie si frumos, de aceea editez extensiv fotografiile cu grija si respect, una cate una, corectez culorile, expunerea si balansul de alb, indiferent daca este o fotografie cu bunica stand, coplesita de eveniment, la masa sau unul din parinti dansand de zor pe ring, toate fotografiile vor fi pregatite pentru print, in cazul in care cei care au fost la nunta vor dori sa printeze sau decideti sa le printati si sa le oferiti cadou acestora.

Fotografiile in format digital vor fi predate in maxim doua saptamani, dar in medie reusesc sa le predau in 7 zile. Fotografiile vor fi urcate pe o platforma online la care veti avea acces inclusiv cei care au participat la nunta. Exista posibilitatea creerii unei galerii private pentru fotografiile pe care doriti sa le vedeti doar voi si/sau cei apropiati. Ma voi ocupa personal de informarea participantilor despre cum pot avea acces la galeria foto.

PACHET MINIM DE SERVICII:

* 1 fotograf + 1 asistent

* echipament profesional

* prezenta pe toata durata evenimentului: cununia civila, traditii, cununia religioasa si petrecerea la restaurant pe intreaga sa desfasurare.

* Sedinta foto din ziua nuntii

* predarea a unui numar nelimitat de fotografii in functie de complexitatea evenimentului (media este de 1000 de fotografii), in maxim 15 zile si crearea accesului la acestea tuturor participantilor.

zambetul si starea de bine – GRATUITE

* costurile de deplasare, masa si cazare vor fi discutate ulterior